DSC_5332.JPG

Over ons

Wie zijn we, wat doen we?

Gedrevenheid, Passie, en Ambitie dat waren de steekwoorden om het land van Maas en Waal in te ruilen voor de Achterhoek. In maart 1998 was het zover Gerard en Maria ten Barge geven het stokje door aan Erwin en Desiree van den Dobbelsteen die op dezelfde voet door willen gaan maar er toch een eigen elan aan willen geven.

DSC_5336.JPG

Locatie Aalten

Samantha
Harrison
Merle

Locatie Dinxperlo

Bakkerij

Locaties

IMG_7670.png

Aalten

In 2003 werd de naam Ten Barge veranderd in de naam Dobbelsteen, en na een grondige verbouwing is ook onze eigen huisstijl in gebruik genomen.

Onze bakkerij is een gemengd kleinbedrijf dat werk biedt aan 4 bakkers incl. leerling en zo’n 12 winkelmedewerkers. Dit vormt een stabiel en ingewerkt team.

Specialiteitenbakkerij van den Dobbelsteen heeft niet alleen in Aalten maar ook in de verre omgeving een goede naam opgebouwd, mede dankzij een ruime keuze aan brood, broodjes en gebak. Maar ook voor speciale broodsoorten zoals spelt of zuurdesem bent u op het juiste adres.

IMG_7746.png

Dinxperlo

In september 2008 zijn wij vanuit de Dr.vd Meerstraat verhuisd naar de kerkstraat 7 in Dinxperlo. Het was tijd voor vernieuwing…

Met een vast team van medewerkers zorgen wij ervoor dat u zowel binnen als buiten voorzien wordt van een kopje koffie, een glaasje fris of een gerecht van de kleine kaart.

 

Komt de “R” weer in de maand dan kunt u weer genieten van onze heerlijke oliebollen, appelbeignets en andere lekkernijen. De Oliebollen worden tijdens de weekmarkt ter plekke gebakken door de bakker zodat de verse beleving optimaal is.

Vragen?

Neem dan contact met ons op

Aalten

Tel. 0543 – 472918

Dinxperlo

Tel. 0315 – 651564

Of mail gelijk naar info@bakkerijdobbelsteen.nl